Τίτλος άρθρου: Αγιωργίτικο - Ερυθρός 2012, Τσάνταλη

Λεζάντα φωτογραφίας:
Κυρίως κείμενο άρθρου:
Αγιωργίτικο - Ερυθρός
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο 100%
Βυσσινί χρώμα. Στη μύτη κυριαρχούν αρώματα από μικρά κόκκινα φρούτα με νότες από γαρύφαλλο και καπνό. Στη γεύση αναγνωρίζεται ο βελούδινος χαρακτήρας του Αγιωργίτικου. Σερβίρεται στους 16ο-18ο C μαζί με αλλαντικά, πουλερικά, ζυμαρικά, ψητά ή μαγειρευτά κρέατα, φέτα βαρελίσια, καπνιστά τυριά και φρούτα. Επιδέχεται παλαίωση για 3-5 χρόνια.