Τίτλος άρθρου: Ούζο - Τσίπουρο - Ρακή
Κυρίως κείμενο άρθρου:
Τσίπουρο Puro Single Barrel 10 Year Old Παλαιωμένο. Βαθύ χαλκόχρωμο απόσταγμα με κοκκινωπές ανταύγειες, από τη μακρόχρονη παραμονή του στο βαρέλι, με έντονα «δάκρυα» να μαρτυρούν τη συμπύκνωσή του. Έχει έντονα και φινετσάτα «γλυκά» αρώματα ανθέων (τριαντάφυλλο, γύρη, εσπεριδοειδή), αποξηραμένων κίτρινων φρούτων, αρωματικών βοτάνων, μελιού, σταφίδας και πολυσύνθετο μπουκέτο από πυκνή και ιδιαίτερα αρωματική παλέτα βανίλιας, καρύδας, μπαχαρικών, πικραμύγδαλου, καραμέλας, καφέ, σοκολάτας, κέδρου, καπνού, πούρου. Η επίγευσή του είναι συγκλονιστική και ιδιαίτερα ευχάριστη, με πολύ μεγάλη διάρκεια και εξέλιξη, υπενθυμίζοντας τον αρωματικό και γευστικό πλούτο των συστατικών που προέρχονται από το σταφύλι, την οινοποίηση, την απόσταξη και το βαρέλι, δημιουργώντας ένα αρμονικό σύνολο με μοναδικό χαρακτήρα. Το Puro Single Barrel 10 Year Old πίνεται όπως τα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα, ιδανικά σκέτο σε μεγάλο κολονάτο ποτήρι γευσιγνωσίας και συνοδεύει ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, γλυκά, bitter σοκολάτες, καπνιστές λιχουδιές και, φυσικά, για όσους καπνίζουν, ένα αρωματικό και πολύπλοκο κουβανέζικο πούρο.
Ούζο Μπαμπατζίμ. Οι εξαιρετικές πρώτες ύλες προσδίδουν στο Ούζο Μπαμπατζίμ ένα θεσπέσιο λεπτό άρωμα Ούζου και μια αξέχαστη επίγευση. Κατά την απόσταξη χρησιμοποιούνται οινόπνευμα, γλυκάνισος και μάραθος από την ελληνική γη, συνθέτοντας ένα προϊόν πολύ υψηλής ποιότητας.
Τσίπουρο Κατσάρος Παλαιωμένο. Για 3 χρόνια ξεκουράστηκε και ισορρόπησε το χαρακτήρα του. Πήρε χρώμα ζωηρού κεχριμπαριού και τώρα έχει μαζί του αρώματα σοκολάτας και λευκών λουλουδιών. Έχει γεύση από τραγανά δαμάσκηνα, καβουρδισμένα αμύγδαλα και επίγευση φρέσκιας βανίλιας. Είναι γεμάτη ένταση και πάθος η στιγμή, καθώς ανοίγεις ένα δρύινο βαρέλι που κρατά μέσα του τους κόπους σου. Αυτό είναι το παλαιωμένο Τσίπουρο Κατσάρος.
Τσίπουρο Μπαμπατζίμ Χωρίς Γλυκάνισο. Το Τσίπουρο Μπαμπατζίμ παράγεται αποκλειστικά από σταφύλια που καλλιεργούνται στην ελληνική γη. Η προσθήκη άγριων βοτάνων κατά τη δεύτερη απόσταξή του προσδίδει έναν ιδιαίτερο αρωματικό πλούτο.
Τσίπουρο παλαιωμένο Alchemestes No.5 Dorodouli Distillery. Απόσταγμα σταφυλιών 24 μηνών παλαίωσης. Ντυμένο στο χρώμα του νυχτερινού ουρανού, το τσίπουρο Alchemestes No.5 ξεχωρίζει! Παραμένει, βαθιά στην μνήμη, η έντονη αριστοκρατική, βελούδινη γεύση. Τα ροζ λουλούδια στο Alchemestes No.5 χορεύουν σε μια σαφή επίγευση μιας απόλυτης ευχαρίστησης. Συνδιάστε το παλαιωμένο τσίπουρο Alchemestes No.5 με μέλι, ξηρούς καρπούς, πολύ σκληρά τυριά, αλμυρή σοκολάτα, χοιρινό, εσπεριδοειδή, κοτόπουλο, χαβιάρι, αλατισμένα εδέσματα, λεμόνι, ζυμαρικά.
Τσίπουρο παλαιωμένο Classico X Dorodouli Distillery. Παλαιωμένο τσίπουρο με 24 μήνες παλαίωσης με την φυσιογνωμία ενός ποιοτικού green malt whiskey. Καθοδηγεί στη μαγική ζεστασιά της χειμερινής ατμόσφαιρας. Η ιδιαίτερα ισχυρή παρουσία ξύλου και μπαχαρικών στο Classico X συμβάλλει στην αποφασιστικότητα, στη χαλάρωση και την απόλαυση. Τολμήστε να πετάξετε, να απολαύσετε την παιχνιδιάρικη ζέστη! Συνδιάστε το Classico X υπέροχα με παλαιωμένα τυριά, αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, καπνιστά, χοιρινό, σοκολάτα, θαλασσινά εδέσματα, χαβιάρι, αλλαντικά.
Τσίπουρο Σπυρόπουλος Παλαιωμένο. Το τσίπουρο της οικογένειας Σπυρόπουλου σε αυτή την εκδοχή του έχει ξεκουραστεί σε μια συλλογή αμερικάνικων και γαλλικών βαρελιών, δίνοντάς του ένα πλούσιο άρωμα και γεμάτο σώμα. Κάθε γουλιά χαρακτηρίζεται από τη γεύση της βανίλιας, του πικραμύγδαλου και της κανέλας σε ένα αρμονικό συνολικό αποτέλεσμα.
Τσίπουρο Puro Παλαιωμένο. Εντυπωσιακό στην όψη, παρουσιάζεται χαλκόχρωμο με χρυσαφένιες ανταύγειες. Στη μύτη διακρίνεται για την αρωματική συμπύκνωση και την πολυπλοκότητά του. «Γλυκά» αρώματα ανθέων, μελιού, εσπεριδοειδών όπως το περγαμόντο και η φλούδα πορτοκαλιού, συνδυάζονται με νότες αποξηραμένων φρούτων όπως τα βερίκοκα, τα δαμάσκηνα και οι σταφίδες, ενώ έντονη είναι η παρουσία μπαχαρικών, βανίλιας, καπνού, κέδρου και μόκας. Στο στόμα το Puro είναι θερμό και μεστό και χαρακτηρίζεται για τον ισορροπημένο γευστικό του πλούτο και το άρωμα στόματος μεγάλης έντασης και εξέλιξης. Η επίγευση είναι μακριά και αφήνει ευχάριστη αρωματική αίσθηση, με τις συνιστώσες του σταφυλιού και του βαρελιού να δημιουργούν ένα αρμονικό σύνολο με ιδιαίτερη προσωπικότητα. Πίνεται σκέτο ή με λίγο πάγο και συνοδεύει καπνιστές λιχουδιές, ξηρούς καρπούς, ξηρά φρούτα, γλυκά, σοκολάτες και, φυσικά, ένα αρωματικό πούρο.
Τσίπουρο Καρδάση Παλαιωμένο. Το Καρδάση Παλαιωμένο Τσίπουρο, είναι ένα εκλεκτό απόσταγμα στεμφύλων μοσχάτου που ωρίμασε σε γαλλικά και αμερικάνικα δρύινα βαρέλια. Η παραμονή του αποστάγματος στα βαρέλια, διαρκεί από 18 – 24 μήνες. Ο χρόνος παραμονής εξαρτάται από τον τύπο και το κάψιμο του βαρελιού. Η διαδικασία αυτή της παλαίωσης αλλάζει το χαρακτήρα του τσίπουρου, δίνοντάς του πιο φίνα αρώματα, πιο πλούσια γεύση και πολύ δυνατή επίγευση. Το τελικό blend είναι ένα εξαιρετικό απόσταγμα απαλό και ολοκληρωμένο που σε εκπλήσσει ευχάριστα. Κυριαρχούν αρώματα φρέσκων φρούτων, βανίλιας εσπεριδοειδών αλλά και μπαχαρικών, μόκας σοκολάτας και καπνού. Πίνεται σκέτο σε χαμηλή θερμοκρασία, σε ποτήρι αποστάγματος (τουλίπα) ως χωνευτικό επιδόρπιο, μετά από ένα καλό γεύμα. Επίσης μπορείτε να το πιείτε σε ποτήρι old fashion δροσερό, συνοδεύοντας με spicy ξηρούς καρπούς ή αποξηραμένα φρούτα (δαμάσκηνα, βερίκοκα, σύκα κ.α.). Ο ιδανικός συνδυασμός είναι με bitter σοκολάτα γεμιστή με πορτοκάλι. Μπορεί επίσης να αποτελέσει τη βάση για ευφάνταστα cocktails.
Τσίπουρο Μανιφέστο Grego Παλαιωμένο Αποστολάκη. Απαλή καραμελένια απόχρωση, σε ένα παλαιωμένο απόσταγμα υψηλού επιπέδου, με σύνθετο αρωματικό μπουκέτο, όπου τα φρέσκα αρώματα της πρώτης ύλης, όπως κίτρινα φρούτα και τριαντάφυλλα, πλαισιώνονται από νότες ωριμότητας. Έντονη αίσθηση βανίλιας, κακάο και αποξηραμένων φρούτων, με νύξεις μελιού κι εσπεριδοειδών, που γίνονται ασθητά τόσο στη μύτη όσο και στο στόμα. Στόμα στρογγυλό και πικάντικο, με μαλακό, σοκολατένιο τελείωμα κι ελαφριά γλύκα στην επίγευση. Το Τσίπουρο Μανιφέστο Grego είναι βέβαιο πως θα κερδίσει τις εντυπώσεις.
Τσίπουρο Alchemestes No.7 Dorodouli Distillery. Πολυτελές, απαλό απόσταγμα σταφυλιών. Η πλούσια και βαθιά χαρακτηριστική γεύση καθορίζουν τον πολύτιμο χαρακτήρα του Alchemestes No.7. Μια λάμψη αγάπης σε μια μυστική και αισθησιακή παρουσία θα σας εκπλήξει. Ένα απαλό τσίπουρο που αγγίζει τρυφερά ένα μπουκέτο από τριαντάφυλλα. Απολαύστε το με μαλακά τυριά, φρούτα του δάσους, κοτόπουλο, χαβιάρι, θαλασσινά, σαλάτες, ζυμαρικά.
Μανιφέστο Grego Limited Edition Παλαιωμένο Τσίπουρο Αποστολάκη. Το Μανιφέστο Grego Limited Edition είναι ένα Ελληνικό ποτό αποκλειστικά φυσικής απόσταξης που πρέπει να δοκιμάσετε. Το συγκεκριμένο απόσταγμα είναι ένα Ultra Premium προϊόν, το οποίο παράγεται από ένα προσεκτικά επιλεγμένο χαρμάνι αποσταγμάτων στέμφυλων Μοσχάτου Αμβούργου τα οποία έχουν παλαιώσει για 6 χρόνια σε διάφορους τύπους βαρελιών. Η συνολική ποσότητα που θα εμφιαλωθεί είναι 2.000 φιάλες.
Τσίπουρο Dark Cave Παλαιωμένο Τσιλιλή. Το παλαιωμένο τσίπουρο της αποσταγματοποιίας Τσιλιλή παράγεται από φρέσκα ζυμωμένα στέμφυλα σταφυλιών υψηλής ποιότητας της Θεσσαλίας. Αποστάζεται σε μικρούς ασυνεχείς χάλκινους άμβυκες μέσω μιας αργής, υπομονετικής διαδικασίας για να διατηρηθούν και αναδειχθούν τα φρέσκα και γλυκά αρώματα. Η διαδικασία της ωρίμανσης γίνεται σε προσεκτικά επιλεγμένα γαλλικά και αμερικανικά δρύινα βαρέλια, όπου προηγουμένως έχουν παλαιώσει ερυθροί και Vinsanto οίνοι, για τουλάχιστον 5 χρόνια. Το αποτέλεσμα είναι ένα απόσταγμα με εύρος από μελωμένα ποικιλιακά αρώματα, όπως αποξηραμένα δαμάσκηνα, σταφίδες, φλούδες περγαμόντου, πικάντικα αρώματα όπως βανίλια, σοκολάτα και μοσχοκάρυδο, σε συνδυασμό με ένα ρωμαλέο αλλά μαλακό σώμα, απαλό τελείωμα και φινετσάτη αρωματική επίγευση. Για να απολαύσετε το δυναμικό, πολύπλοκο χαρακτήρα του καταναλώστε το μόνο του ή με την προσθήκη λίγου πάγου.
Τσίπουρο Classico P Dorodouli Distillery. Απόσταγμα σταφυλιών πρωτότυπης συνταγής με φυσιογνωμία τζιν. Φρέσκο άρωμα, εορταστικές και ευχάριστες νότες λουλουδιών του βουνού που γεμίζουν τις αισθήσεις. Γίνε ταξιδιώτης σε ένα εικονικό πικνίκ στο δάσος με τη παρέα ενός κοκτέιλ Classico P προσθέτοντας τονικ και λεμόνι. Συνδιάστε αυτό το υπέροχο τσίπουρο με κρεμώδης τυριά, φρέσκα λαχανικά, κοτόπουλο, κόκκινα φρούτα, ζυμαρικά.
Ούζο Τσάνταλη 700ml. Το Ούζο Τσάνταλη δημιουργείται στο αποσταγματοποιείο Τσάνταλη στον Άγιο Παύλο Χαλκιδικής.Το διάφανο χρώμα του όταν αραιωθεί με νερό δίνει τη θέση του σε ένα ελκυστικό, πλούσιο γαλάκτωμα. Έχει πλούσιο και σταθερό άρωμα γλυκάνισου που δένει ευχάριστα με τα υπόλοιπα αρώματα των αρωματικών φυτών και σπόρων που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία του. Το Ούζο Τσάνταλη έχει μοναδική, απαλή και ισορροπημένη γεύση. Πίνεται ως απεριτίφ με κρύο νερό ή πάγο ή ακόμη και σκέτο σε θερμοκρασία δωματίου. Συνοδεύει θαυμάσια όλους τους ουζομεζέδες και ιδιαίτερα τα θαλασσινά και τα τηγανητά.
Τσίπουρο Classico T Dorodouli Distillery. Ειδικής συνταγής απόσταξη και άριστης ποιότητας με ελαφρύ χαρακτήρα. Ένα υγρό που ευλογεί με την δύναμη για την αλμυρότητα της επόμενης ημέρας. Ένα απόσταγμα που επιτρέπει να αισθανθείς ζωντανός μέσα από τις στιγμές της ευτυχίας και της υπερηφάνειας. Συνδιάστε το Classico T με μεσογειακή κουζίνα, ψάρι, θαλασσινά, μαλακά τυριά, ελιές.
Τσίπουρο Nostalgia Χωρίς Γλυκάνισο Dorodouli Distillery. Όταν η κομψότητα συναντά την απλότητα. Ένα ποιοτικό τσίπουρο ανθίζει στους κήπους της Θεσσαλονίκης, αναζωογονώντας αυτές τις νοσταλγικές στιγμές της ζωής. Συνοδεύστε το Nostalgia με το Μεσογειακό σας γεύμα ή απολαύστε το σε ένα λουλουδένιο κοκτέιλ.
Τσίπουρο Το Δεκαράκι Μοσχάτο 700ml. Το “Δεκαράκι” γεννήθηκε στον Τύρναβο και κλείνει στο μπουκάλι του όλη την αυθεντικότητα και την παράδοση του τόπου. Άλλωστε, από μόνη της η καταγωγή του αποτελεί και εγγύηση της ποιότητάς του. Έχοντας ως πρώτη ύλη, το Μοσχάτο, την εκλεκτότερη ποικιλία σταφυλιού, η οποία ευδοκιμεί στον Τύρναβο. Η ποικιλία Μοσχάτου αποτελεί το “μυστικό” της φήμης του τσίπουρου Τυρνάβου. Κι αυτό γιατί ταίριαξε μοναδικά με το κλίμα και το έδαφος της περιοχής, αναπτύσσοντας τον ξεχωριστό αρωματικό χαρακτήρα του. Το τσίπουρο “Δεκαράκι”, ως γνήσιο τσίπουρο της περιοχής Τυρνάβου,παράγεται μόνο από Μοσχάτο σταφύλι. Το μοναδικό άρωμα και η απαράμιλλη γεύση του, που γίνεται αισθητή από την πρώτη γουλιά, αποτελούν ακλόνητη απόδειξη των καταβολών του και της υψηλής ποιότητάς του. Το “Δεκαράκι” πίνεται δροσερό, στους 10°C, και συνοδεύεται άριστα από εκλεκτούς τυρναβίτικους -και όχι μόνο- μεζέδες. Απολαύστε το παρέα με μανούρι ψητό, λιαστές ντομάτες, μανιτάρια ψητά, σκουμπρί ή τουρσί, καθώς και μετά το γεύμα ως χωνευτικό.
Τσίπουρο Τσιλιλή Χωρίς Γλυκάνισο. Παράγεται από σταφύλια αρωματικών ποικιλιών που καλλιεργούνται στη Θεσσαλία. Κρυστάλλινο στην όψη, με έντονα φρουτώδη αρώματα εσπεριδοειδών όπως περγαμόντο και λεμόνι, λευκό ροδάκινο, ανθικές νότες τριαντάφυλλου και βοτανικές νύξεις μέντας. Στο στόμα είναι μαλακό και αρωματικό, με απαλό αλκοόλ και μακρύ τελείωμα δυόσμου. Καταναλώνεται μόνο του, συνοδεύει μεζέδες και finger food αλλά αποτελεί και βάση για εμπνευσμένα cocktails.
Τσίπουρο Τσιλιλή Με Γλυκάνισο. Παράγεται από σταφύλια αρωματικών ποικιλιών που καλλιεργούνται στη Θεσσαλία. Κρυστάλλινο στην όψη, με έντονα πικάντικα αρώματα γλυκάνισου, μάραθου και γλυκόριζας, φρουτώδη αρώματα περγαμόντου και σύκου και βοτανικές νότες μέντας. Στο στόμα to Τσίπουρο Τσιλιλή Με Γλυκάνισο είναι μαλακό και γλυκόπιοτο με μακρύ βοτανικό τελείωμα. Καταναλώνεται με προσθήκη δροσερού νερού και πάγου παίρνοντας γαλάζια μορφή και συνδυάζεται με παραδοσιακούς μεζέδες.
Τσίπουρο Τσιλιλή Με Γλυκάνισο. Παράγεται από σταφύλια αρωματικών ποικιλιών που καλλιεργούνται στη Θεσσαλία. Κρυστάλλινο στην όψη, με έντονα πικάντικα αρώματα γλυκάνισου, μάραθου και γλυκόριζας, φρουτώδη αρώματα περγαμόντου και σύκου και βοτανικές νότες μέντας. Στο στόμα to Τσίπουρο Τσιλιλή Με Γλυκάνισο είναι μαλακό και γλυκόπιοτο με μακρύ βοτανικό τελείωμα. Καταναλώνεται με προσθήκη δροσερού νερού και πάγου παίρνοντας γαλάζια μορφή και συνδυάζεται με παραδοσιακούς μεζέδες.
Ούζο Βαρβαγιάννη Πράσινο 700ml. Ζήστε την εμπειρία της ελαφριάς γεύσης που προσφέρει το Ούζο Πράσινο, πάντα με το ίδιο πλούσιο άρωμα του ούζου Βαρβαγιάννη. Ένα εξαιρετικό ούζο απαιτεί εμπειρία, αγάπη και μεράκι. Τηρώντας με σεβασμό τις παραδοσιακές τεχνικές απόσταξης, η οικογένεια Βαρβαγιάννη δημιούργησε το 1997 ένα νέο, απαλό ούζο, από αυστηρά επιλεγμένα αγνά υλικά και το μοναδικό νερό του Πλωμαρίου. Το Βαρβαγιάννη Πράσινο Ούζο, είναι ένα γνήσιο απόσταγμα 100% που παράγεται στους 42% Vol.
Ούζο Πλωμαρίου 700ml. Το 1894 ξεκινά η μεγάλη αναζήτηση του Ισίδωρου Αρβανίτη, του επίμονου και τελειομανή Πλωμαρίτη που ψάχνει ακούραστα να βρει τα ιδανικά υλικά για να φτιάξει την τέλεια συνταγή για το Ούζο. Μετά από πολλά ταξίδια, θα βρει επιτέλους αυτό που ψάχνει. Την περίφημη συνταγή που θα του δώσει τη γεύση ακριβώς που ονειρευόταν: μία γεύση που να δένει με την παράδοση, ένα ποτό καθαρό σαν το κύμα του Αιγαίου. Χρόνια μετά, αυτή η λεπτή αλλά και πλούσια γεύση, που συνδυάζει αρμονικά τον παραδοσιακό τρόπο απόσταξης με το σύγχρονο τρόπο ζωής, θα σφραγιστεί μέσα σε ένα παραδοσιακό μπουκάλι με το χαρακτηριστικό φελλό. Χάρη σ’ αυτήν την πολύτιμη ισορροπία γεύσης, κάτι που κατορθώνουν τα πιο εκλεκτά ποτά με ονομασία προέλευσης, το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτη, κέρδισε την αγάπη και την προτίμηση του κόσμου.
Τσίπουρο Αποστολάκη Με Γλυκάνισο. Τσίπουρο αρωματισμένο με γλυκάνισο και βότανα από τα κατάφυτα βουνά του Πηλίου, το Τσίπουρο Αποστολάκη Με Γλυκάνισο πίνεται όλες τις ώρες και συνοδεύει υπέροχα παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες και πιάτα με θαλασσινά.
Ούζο Βαρβαγιάννη Πράσινο. Ζήστε την εμπειρία της ελαφριάς γεύσης που προσφέρει το Ούζο Πράσινο, πάντα με το ίδιο πλούσιο άρωμα του ούζου Βαρβαγιάννη. Ένα εξαιρετικό ούζο απαιτεί εμπειρία, αγάπη και μεράκι. Τηρώντας με σεβασμό τις παραδοσιακές τεχνικές απόσταξης, η οικογένεια Βαρβαγιάννη δημιούργησε το 1997 ένα νέο, απαλό ούζο, από αυστηρά επιλεγμένα αγνά υλικά και το μοναδικό νερό του Πλωμαρίου. Το Ούζο Βαρβαγιάννη Πράσινο, είναι ένα γνήσιο απόσταγμα 100% που παράγεται στους 42% Vol.
Ούζο Βαρβαγιάννη Μπλέ. Το γλυκό άρωμα του γλυκάνισου και των βοτάνων δίνουν στο κλασικό ούζο Βαρβαγιάννη Μπλε ευχάριστη και απαλή γεύση. Πέντε γενιές της οικογένειας Βαρβαγιάννη δημιουργούν με αγάπη και γνώση, το κλασικό ούζο Μπλε, με σεβασμό στην παράδοση που απαιτεί την 100% απόσταξη του ούζου και με την οικογενειακή συνταγή που έφερε ο Ευστάθιος Βαρβαγιάννης το 1860 από τη Ρωσία. Γνήσιο απόσταγμα γλυκάνισου και αρωματικών φυτών, που παράγεται στους 46% Vol. με το μοναδικό νερό του Πλωμαρίου. Το φημισμένο και αγνό Ούζο Βαρβαγιάννη Μπλε έχει ευχάριστο άρωμα, διάφανο χρώμα και απαλή γεύση που χαρίζει στον ουρανίσκο αισθήσεις από ανοιξιάτικη αύρα και ηλιόλουστη θάλασσα.
Τσίπουρο Αποστολάκη Με Γλυκάνισο. Τσίπουρο αρωματισμένο με γλυκάνισο και βότανα από τα κατάφυτα βουνά του Πηλίου, το Τσίπουρο Αποστολάκη Με Γλυκάνισο πίνεται όλες τις ώρες και συνοδεύει υπέροχα παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες και πιάτα με θαλασσινά.
Ούζο Μαγεία 200ml. Ούζο Μαγεία, το καμάρι της Ελλάδας. Το ούζο πίνεται κλασικά σκέτο, με νερό, ή με παγάκια. Η μήπως θα θέλατε να το αναμίξετε; Το ούζο έχει κατακτίσει τον κόσμο και ως ένα απεριτίφ, ως ένα κοκτέϊλ. Τέτοια γεύση έχει το ούζο αν αναμιχθεί για παράδειγμα με χυμό πορτοκαλιού ως δροσιστικό, ή καυτερό με πιπέρι και χυμό ντομάτας.
Τσίπουρο Τσιλιλή Χωρίς Γλυκάνισο. Παράγεται από σταφύλια αρωματικών ποικιλιών που καλλιεργούνται στη Θεσσαλία. Κρυστάλλινο στην όψη, με έντονα φρουτώδη αρώματα εσπεριδοειδών όπως περγαμόντο και λεμόνι, λευκό ροδάκινο, ανθικές νότες τριαντάφυλλου και βοτανικές νύξεις μέντας. Στο στόμα to Τσίπουρο Τσιλιλή Χωρίς Γλυκάνισο είναι μαλακό και αρωματικό, με απαλό αλκοόλ και μακρύ τελείωμα δυόσμου. Καταναλώνεται μόνο του, συνοδεύει μεζέδες και finger food αλλά αποτελεί και βάση για εμπνευσμένα cocktails.
Τσίπουρο Ηδωνικό Με Γλυκάνισο. Ο φημισμένος μακεδονικός γλυκάνισος, χαρίζει το φίνο άρωμά του στο Τσίπουρο Ηδωνικό. Η κλασματική απόσταξη εξασφαλίζει την υψηλή καθαρότητα του τελικού προϊόντος.
Τσίπουρο Ηδωνικό Χωρίς Γλυκάνισο. Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη ήταν ο πρώτος παραγωγός της ευρύτερης περιοχής που πίστεψε στο εμφιαλωμένο Τσίπουρο. Ήδη από το 1992, σε μια εποχή που βασίλευε το χύμα και οι ερασιτεχνικές αποστάξεις, παρουσίασε το Ηδωνικό, με και χωρίς γλυκάνισο, βάζοντας ουσιαστικά τις βάσεις για την ποιοτική αναβάθμιση και αναγνώριση αυτού του ιδιαίτερου προϊόντος
Τσίπουρο Αποστολάκη Χωρίς Γλυκάνισο. Τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο για τους μερακλήδες, το Τσίπουρο Αποστολάκη Χωρίς Γλυκάνισο πίνεται όλες τις ώρες και συνοδεύει υπέροχα παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες και πιάτα με θαλασσινά.
Τσίπουρο Nostalgia Με Γλυκάνισο Dorodouli Distillery. Βαθιά στην μνήμη οι κρυστάλλινες νότες του γλυκάνισου, απαντώντας στην απόλαυση του Μεσογειακού σπόρου. Συνοδεύστε το τσίπουρο Nostalgia με το Μεσογειακό σας γεύμα ή απολαύστε το σε ένα λουλουδένιο κοκτέιλ.
Τσίπουρο Μπαμπατζίμ Με Γλυκάνισο. Το Τσίπουρο Μπαμπατζίμ παράγεται αποκλειστικά από σταφύλια που καλλιεργούνται στην ελληνική γη. Η προσθήκη άγριων βοτάνων κατά τη δεύτερη απόσταξή του προσδίδει έναν ιδιαίτερο αρωματικό πλούτο.